Servicii

 

Consultanta

Serviciul de consultanta se preteaza excelent pentru persoanele care doresc opinia unui specialist in decorarea spatiului deja existent si nu implica modificari majore care sa necesite planuri detaliate cu cote.Procesul de design interior consta in implicarea activa a ambelor parti: clientul si designerul (proiectantul). Cu cat relatia intre cele doua parti este mai deschisa cu atat spatiul va capata calitatile dorite.

E-consulting

Serviciul de e-consulting sau in traducere libera de consultanta online a aparut din dorinta de a veni in ajutorul dumneavoastra si de a va raspunde la orice nelamuriri aveti in legatura cu amenajarea dumneavoastra.

Acest serviciu este complet GRATUIT nu se percepe niciun fel de taxa, asadar asteptam cu nerabdare  intrebarile dumneavoastra la adresa de mail / numarul de telefon mentionate la contact.

Design interior

Pentru un proces complet de design interior drumul este unul destul de lung si complex intru-cat oricat de mic/mare este spatiul pentru finalizare sunt necesare o serie de planuri de executie fara de care proiectul nu se poate implementa. Multe persoane nu cunosc vraful de schite, planuri, care stau in spatele unor proiecte imbracate frumos cu fetele unor fotografii „perfecte”. Rolul designerului este sa va scuteasca pe dumneavoastra de toate acestea pentru a vedea doar fata finala a unui proiect.

Proiectare mobilier

Daca ati ajuns deja la partea de finisare a suprafetelor insa nu sunteti hotarati asupra pieselor de mobilier necesare, va oferim servicii specializate pentru proiectare de mobilier care sa se incadreze perfect in spatiul dumneavoastra. Ne angajam sa va oferim solutiile cele mai utile, functionale, ergonomice si, nu in ultimul rand estetice.

Mobilier la comanda

Dupa procesul de proiectare mobilier sau cand vine vorba de mobilier la comanda in cadrul unui proiect mai amplu, ne ocupam personal mai departw cu tot ce inseamna mobilier din PAL melaminat, MDF infoliat/vopsit, fronturi frezate, suprafete decorative, tapiterie. Garantam calitatea produselor si seriozitate din partea firmei, precum si faptul ca la final mobilierul va avea toate specificatiile dorite in cadrul proiectului.
Nu garamtam toate cele specificate mai sus in cazul unei alte firme dorite. Este de datoria clientului sa se ocupe in cazul in care doreste ca mobilierul sau sa fie confectionat de catre altcineva. NOVO Concept va furniza toate planurile necesare pentru aceasta contra cost.

Branding

Daca doriti sa amenajati un spatiu comercial, un spatiu pentru birouri, restaurant, salon, magazin etc. care inca nu are definit un concept propriu, o sigla, un motto NOVO Concept va ajuta sa va personalizati spatiul oferind si servicii pentru Branding. Acest serviciu este separat fata de etapele proiectului concret de design interior.

Va invitam sa vizionati pachetele noastre de servicii pentru o mai buna intelegere tuturor etapelor ce implica un proiect de design interior. Mentionam ca orice pachet poate fi personalizat in functie de fiecare proiect sau de nevoile si dorintele fiecarui client. Asadar va rugam sa ne contactati pentru orice curiozitate, nelamurire sau intrebare pe care o aveti legata de acestea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s