Despre noi

Creatori de interioare de la rezidențial pana la HoReCa!
️Servicii design interior.
️Fabrică proprie mobilier custom.

Cine suntem și ce facem

Executăm atât mobilier rezidențial cat și mobilier HoReCa și lucrăm cu toată gama de materiale de pe piața actuală inclusiv mobilier tapițat.
De la MDF vopsit, frezat, curbat pana la materiale compozite precum furnir, Corian, hi-macs, ceramică, sticlă, oglindă, structuri metalice etc.

Am ales ca în fabrica noastră să avem predominant utilaje Homag deoarece sunt top calitate în domeniul mobilierului. Încercăm să fim în pas cu noile tehnologii pentru a ușura procesul de fabricare și a scurta timpul de execuție.

În afară de furnizarea mobilierului custom, noi ne ocupăm de tot ce ține de un proiect de design interior. Preluăm un șantier de la roșu și il ducem până la finalizare. Planuri electrice, poziționare obiecte sanitare, finisaje până la devize complete de implementare și asistență de șantier.

Lucrăm cu persoane care au nevoie de ajutor în designul unei locuințe sau execuția mobilierului, însă cel mai mult dorim să dezvoltăm latura de colaborare cu arhitecții pentru a le aduce viziunea lor la realitate!

Minim 2 luni iar condițiile se discută în particular în funcție de situație.

Cum a început Novo Concept?

A început acum 15 ani cu cei trei fondatori: Marius Dragomir și Cătălin Dragomir care aveau o pasiune pentru mobilier împreună cu Anamaria Marin care a adus aportul creativității și pasiunea pentru design și proiectare.

De ce Novo Concept?

Novo provine din limba latină de la novum care semnifică nou, ideea a venit de la faptul ca fiecare proiect executat este un nou concept, tot timpul este o noutate, practic suntem creatori de nou.

Care sunt valorile Novo Concept?

Calitate, inovație, funcționalitate și creativitate.

Marius Dragomir

manager calitate și
coordonator

Anamaria Marin

manager proiecte și designer interior

Cătălin Dragomir

manager producție fabrică
Ani de experiență
0 +
Oameni specializați
0 +
Proiecte finalizate
0 +
Clienți mulțumiți
0 +

Suntem deschiși către nou. Hai să aducem împreună la viață ideile tale creative!