Penthouse B. V.

Design interior, implementare si mobilare penthouse
Proiect

Penthouse B. V.

Detalii

­čŚô´ŞĆ 2021

­čôÉ┬á300mp

­čôŹ┬áBucuresti

­čĆĚ´ŞĆ Concept, design interior si mobilier custom by Novo Concept

Pentru curioși...

Descriere General─â

Proiectul de design interior pentru un penthouse cu o suprafa╚Ť─â util─â de 300 mp a fost preluat de la stadiul de „ro╚Öu” ╚Öi dus p├ón─â la finalizare. Destinat unei familii de trei membri, proiectul a implicat toate etapele, de la concept ╚Öi design interior, la planuri electrice ╚Öi sanitare, finisaje ╚Öi mobilare complet─â. Durata total─â a proiectului a fost de aproximativ un an ╚Öi jum─âtate.

Conceptul de Design

Conceptul a fost centrat pe crearea unui spa╚Ťiu modern ╚Öi func╚Ťional, care s─â r─âspund─â nevoilor unei familii, oferind totodat─â elegan╚Ť─â ╚Öi confort. Designul a fost g├óndit pentru a maximiza lumina natural─â ╚Öi pentru a integra elemente naturale prin utilizarea materialelor de calitate, cum ar fi furnirul de lemn ╚Öi lastrele de ceramica.

Detalii de Amenajare

 1. Etajul Superior – Zona de Zi

  • Living: Un spa╚Ťiu deschis ╚Öi luminos, cu ferestre mari care ofer─â priveli╚Öti spectaculoase. Mobilierul modern ╚Öi confortabil este completat de accente decorative ╚Öi un sistem de iluminat ambient.
  • Buc─ât─ârie ╚Öi Dining: Buc─ât─âria este echipat─â cu aparatur─â de ultim─â genera╚Ťie, insul─â central─â ╚Öi spa╚Ťiu de depozitare inteligent. Zona de dining, integrat─â ├«n spa╚Ťiul deschis, este ideal─â pentru mese ├«n familie ╚Öi socializare.
  • Terasa: Amenajat─â cu mobilier de exterior confortabil ╚Öi plante decorative, terasa ofer─â un spa╚Ťiu suplimentar pentru relaxare ╚Öi divertisment.
 2. Etajul Inferior – Zona de Noapte

  • Dormitoare En Suite: Cele trei dormitoare sunt amenajate pentru a oferi intimitate ╚Öi confort fiec─ârui membru al familiei. Fiecare dormitor dispune de baie proprie, dotat─â cu finisaje de lux ╚Öi echipamente moderne.
  • Camere Dressing: Dou─â camere de dressing generoase, amenajate cu rafturi ╚Öi dulapuri personalizate pentru a asigura spa╚Ťiu suficient de depozitare.
  • Buc─ât─âria pentru Micul Dejun: O buc─ât─ârie compact─â ╚Öi func╚Ťional─â, ideal─â pentru preg─âtirea micului dejun, echipat─â cu electrocasnice ╚Öi spa╚Ťii de depozitare esen╚Ťiale.

Implementarea și Finalizarea

Procesul de implementare a inclus colaborarea cu echipe de arhitec╚Ťi, ingineri ╚Öi designeri de interior pentru a asigura coeren╚Ťa ╚Öi calitatea proiectului. Planurile electrice ╚Öi sanitare au fost elaborate pentru a integra eficient toate func╚Ťionalit─â╚Ťile necesare. Finisajele au fost selectate cu aten╚Ťie pentru a crea un ambient cald ╚Öi primitor.

Impactul Proiectului

Rezultatul final este un penthouse sofisticat, care combin─â func╚Ťionalitatea cu estetica modern─â. Fiecare detaliu, de la materialele alese p├ón─â la decorurile finale, a fost g├óndit pentru a oferi o experien╚Ť─â de locuire de lux, adaptat─â nevoilor ╚Öi preferin╚Ťelor familiei. Proiectul reflect─â un echilibru perfect ├«ntre confort, stil ╚Öi utilitate, transform├ónd penthouse-ul ├«ntr-un adev─ârat c─âmin.