Lido’s Brasserie by Arogant

Proiect

Lido's Brasserie by Arogant

Detalii

🗓️ 2022

📐 250 mp

📍 Bucuresti

🏷️ Design interior si mobilier custom by Novo Concept

Pentru curioși...

🌟 În anul 2022, Novo Concept a finalizat cu succes proiectul de reamenajare a Brasseriei Lido, situată în incinta hotelului Lido by Phoenicia din București. Acest proiect a urmărit modernizarea și revitalizarea spațiului pentru a oferi o experiență unică și memorabilă clienților.

✨ Designul nou implementat se distinge printr-o eleganță modernă, care reușește să îmbine perfect funcționalitatea cu estetica. Unul dintre elementele centrale ale acestui proiect a fost utilizarea placărilor din lemn de furnir, care conferă o atmosferă caldă și primitoare. Aceste finisaje din lemn aduc un plus de rafinament și creează un contrast plăcut cu accentele metalice și corpurile de iluminat moderne.

💡 Iluminatul joacă un rol esențial în designul Brasseriei Lido. S-au folosit soluții de iluminat moderne LED, care nu doar că asigură o eficiență energetică superioară, dar și contribuie la crearea unei atmosfere plăcute și relaxante. Pe toți pereții și stâlpii din brasserie au fost instalate benzi de lumină discret integrate, care conturează spațiul și accentuează elementele arhitecturale. Corpurile de iluminat cu forme rotunde adaugă o notă de sofisticare și completează armonios designul general.

🛋️ Pe lângă aspectul estetic, s-a acordat o atenție deosebită și funcționalității spațiului. Mobilierul a fost ales cu grijă pentru a oferi confort și a maximiza utilizarea eficientă a spațiului. Materialele de înaltă calitate și finisajele deosebite reflectă angajamentul Novo Concept de a oferi soluții de design durabile și de excepție.

🍽️ Brasseria Lido, cu noul său design modern și elegant, reușește să creeze un mediu ideal pentru clienții care doresc să se relaxeze și să se bucure de preparate culinare într-un cadru sofisticat. Proiectul reprezintă o sinteză perfectă între tradiție și inovație, subliniind capacitatea Novo Concept de a transforma viziunea clientului într-o realitate tangibilă și impresionantă.

🏨 Finalizarea acestui proiect nu doar că a îmbunătățit estetic și funcțional brasseria, dar a și consolidat poziția Hotelului Lido by Phoenicia ca destinație de top în București, oferind oaspeților săi un spațiu modern, elegant și primitor. Novo Concept își reafirmă astfel angajamentul de a livra proiecte de design interior de calitate superioară, care îmbină armonios inovația cu tradiția.