Elexus Predeal

Design interior, implementare si mobilare hotel
Proiect

Elexus Predeal

Detalii

­čŚô´ŞĆ 2021

­čôÉ┬á1500mp

­čôŹ┬áPredeal

­čĆĚ´ŞĆ Concept, design interior si mobilier custom by Novo Concept

Pentru curioși...

Descriere General─â

Proiectul a implicat designul interior ╚Öi mobilarea unui hotel situat ├«n pitoreasca sta╚Ťiune montan─â Predeal. Hotelul dispune de 70 de camere, o recep╚Ťie elegant─â, un restaurant cu teras─â ╚Öi diverse zone comune. Obiectivul principal a fost crearea unui spa╚Ťiu elegant care s─â integreze ╚Öi s─â lege armonios interiorul de mediul natural ├«nconjur─âtor.
La final puteti vedea stadiul initial de unde am pornit.

Conceptul de Design

Am adoptat un concept modern-elegant, inspirat de frumuse╚Ťea natural─â a zonei montane. Designul a pus accent pe utilizarea materialelor naturale ╚Öi pe crearea unei continuit─â╚Ťi ├«ntre spa╚Ťiul interior ╚Öi exterior.

Detalii de Design Interior și Mobilare

 1. Recep╚Ťia

  • Design: Un spa╚Ťiu primitor, cu o zon─â central─â dominat─â de un ╚Öemineu modern, ├«nconjurat de mobilier confortabil.
  • Materiale: Lemn, piatr─â natural─â ╚Öi sticl─â.
  • Accente: Iluminat ambiental ╚Öi decoruri inspirate de natura montan─â.
 2. Camerele de Hotel

  • Design: Camerele au fost amenajate cu ferestre mari ╚Öi balcoane care ofer─â priveli╚Öti spectaculoase ale peisajului montan.
  • Mobilare: Mobilier elegant,de calitate superioara, cu accente moderne. Fiecare camer─â include un pat confortabil, spa╚Ťiu de lucru ╚Öi o zon─â de relaxare.
  • Detalii: Materiale textile naturale, culori calde ╚Öi elemente decorative inspirate de natur─â.
 3. Restaurantul și Terasa

  • Design: Spa╚Ťiu deschis, cu ferestre panoramice care leag─â interiorul de exterior.
  • Mobilare: Mese ╚Öi scaune, bar modern, ╚Öi o zon─â de lounge.
  • Accente: Decoruri naturale ╚Öi iluminat cald, care creeaz─â o atmosfer─â relaxant─â ╚Öi primitoare.

Impactul Proiectului

Rezultatul final este un hotel care ofer─â o experien╚Ť─â de lux discret, integr├ónd perfect interiorul cu mediul natural. Atmosfera cald─â ╚Öi primitoare, al─âturi de designul elegant ╚Öi func╚Ťional, a contribuit la crearea unui spa╚Ťiu de refugiu ideal pentru oaspe╚Ťi, ├«n mijlocul naturii montane din Predeal.

­čöĚAcest proiect exemplific─â succesul nostru ├«n crearea de spa╚Ťii elegante ╚Öi func╚Ťionale care reflect─â frumuse╚Ťea ╚Öi serenitatea mediului natural ├«nconjur─âtor.