Casa M.I.

Proiect

Casa M.I.

Detalii

🗓️ 2022

📐 250 mp

📍 Bragadiru, Ilfov

🏷️ Design interior si mobilier custom by Novo Concept

Pentru curioși...

🏠 În anul 2022, am avut plăcerea de a realiza un proiect de design interior și mobilare pentru o casă de 250 mp, unde am gestionat întregul proces de renovare.

🛠️ Provocarea majoră a fost că proprietarii au dorit să locuiască în continuare în casă pe durata lucrărilor, ceea ce a necesitat o abordare atentă și sistematică, lucrând cameră cu cameră.

📐 Proiectul s-a concentrat pe transformarea completă a spațiilor, de la finisaje la mobilier, pentru a aduce un aer modern și luminos în întreaga locuință. Am utilizat placaje de mari dimensiuni pentru a crea un efect vizual de spațialitate și continuitate.

🛋️ Fiecare încăpere a fost renovată cu atenție la detalii, asigurându-ne că proprietarii se simt confortabil și că activitățile zilnice nu sunt perturbate semnificativ.

🌈 Inițial, casa avea nuanțe foarte închise, ceea ce crea o atmosferă greoaie și întunecoasă. Proprietara și-a dorit un spațiu mai luminos și mai primitor, așa că am optat pentru culori deschise, cum ar fi alb, bej și nuanțe pastelate.

🌿 Am integrat materiale naturale, precum marmura calacatta gold, pentru a aduce un sentiment de eleganta și natură în interior.

🪑 Am ales mobilier cu linii simple și elegante, care se potrivesc perfect cu designul modern al casei. Tot mobilierul a fost executat custom în propria noastră fabrică de producție.

💡 Corpurile de iluminat au fost selectate pentru a oferi suficientă lumină și pentru a adăuga un element de design sofisticat în fiecare cameră.

😊 Rezultatul final a fost o casă luminoasă, modernă și extrem de funcțională, care a transformat complet experiența de locuire a proprietarilor. Întregul proces de renovare, deși provocator, a fost un succes datorită planificării atente și a execuției precise, aducând un zâmbet pe chipurile proprietarilor de fiecare dată când intră în casa lor reînnoită.