Casa A.M.

Proiect

Casa A.M.

Detalii

🗓️ 2022

📐 120 mp

📍 Bragadiru, IF.

🏷️ Design interior si mobilier custom by Novo Concept

Pentru curioși...

🏡 În anul 2022, Novo Concept a finalizat un proiect de design interior pentru o casă de 120mp utili, transformând spațiul într-o locuință modernă și primitoare. Proiectul a inclus un living open space cu dining și bucătărie, 3 dormitoare, 3 băi, un garaj și o cameră tehnică. Întregul proces, de la concepție până la mobilare, a durat un an și jumătate, implicând planuri electrice detaliate și supraveghere continuă de șantier.

🎨 Pentru a crea o atmosferă caldă și primitoare, echipa de design a optat pentru o paletă de culori neutre și calde. Nuantele puternice de lemn au fost alese pentru mobilier și detalii de accent, contrastând elegant cu pardoseala ceramică cu aspect de ciment. Această combinație de materiale a adus un echilibru perfect între natural și modern, creând o estetică sofisticată și confortabilă.

🛋️ Livingul open space, combinând zona de dining și bucătăria, a fost gândit pentru a încuraja socializarea și interacțiunea. Mobilierul modular și funcțional a fost ales pentru a maximiza spațiul și a oferi flexibilitate. Bucătăria a fost echipată cu aparatură modernă și finisaje premium, menținând aceeași paletă cromatică pentru a asigura continuitatea vizuală.

🛏️ Dormitoarele au fost proiectate pentru a oferi confort și intimitate. Fiecare cameră a fost decorată cu mobilier  și textile în tonuri calde, creând un mediu relaxant. Băile, de asemenea, au beneficiat de un design rafinat, cu gresie și faianță de înaltă calitate, integrate armonios în ansamblul estetic al casei.

🚗 Garajul și camera tehnică au fost amenajate practic și eficient, asigurând funcționalitate maximă fără a compromite estetica generală a casei.

🔌 Planurile electrice detaliate și supravegherea atentă de șantier au garantat implementarea fără cusur a proiectului, fiecare detaliu fiind atent monitorizat pentru a respecta standardele înalte ale Novo Concept.

🎉 Finalizarea acestui proiect a transformat casa într-un spațiu armonios și contemporan, reflectând angajamentul Novo Concept pentru calitate și design inovator.