Apartament Park View

Apartament pentru inchiriat. Design interior, decorare si mobilare cu predare la cheie.
Proiect

Apartament Park View

Detalii

­čŚô´ŞĆ 2021

­čôÉ 70mp

­čôŹ Bucuresti, parcul Brancoveanu

­čĆĚ´ŞĆ Concept, design interior si mobilier custom by Novo Concept

Pentru curioși...

Proiectul de design interior pentru un spatiu deja finisat este o provocare creativ─â ╚Öi practic─â ce implic─â transformarea unui spa╚Ťiu gol ├«ntr-o locuin╚Ť─â complet mobilat─â ╚Öi decorat─â, gata pentru a fi ├«nchiriat─â. Aceast─â ini╚Ťiativ─â presupune nu doar estetic─â, ci ╚Öi o planificare riguroas─â pentru a maximiza atractivitatea ╚Öi func╚Ťionalitatea spa╚Ťiului.

­čö╣├Än prima faz─â a proiectului, se va efectua o analiz─â detaliat─â a spa╚Ťiului ╚Öi a cerin╚Ťelor pie╚Ťei de ├«nchiriere. Acest lucru va stabili baza pentru toate deciziile ulterioare, de la selec╚Ťia mobilierului ╚Öi a decora╚Ťiunilor p├ón─â la alegerea culorilor ╚Öi a texturilor.

­čö╣Planificarea spa╚Ťiului este crucial─â pentru a optimiza func╚Ťionalitatea ╚Öi fluxul din interior. Se va crea un layout care s─â ofere un echilibru ├«ntre zonele de odihn─â, de lucru ╚Öi de divertisment, astfel ├«nc├ót poten╚Ťialii chiria╚Öi s─â se simt─â confortabil ╚Öi s─â se bucure de toate facilit─â╚Ťile oferite de apartament.

­čö╣Mobilierul este selectat cu aten╚Ťie pentru a ├«ndeplini cerin╚Ťele de confort ╚Öi stil. Se vor alege piese versatile ╚Öi durabile, care s─â ofere at├ót spa╚Ťiu de depozitare, c├ót ╚Öi un aspect estetic pl─âcut. De aceea am optat ca 90% sa fabricam mobilierul custom astfel incat conceptul sa fie unul unitar.┬á

­čö╣Decorarea este o etap─â esen╚Ťial─â ├«n transformarea spa╚Ťiului ├«ntr-o locuin╚Ť─â atr─âg─âtoare pentru poten╚Ťialii chiria╚Öi. Accentele ╚Öi decora╚Ťiunile pot ad─âuga personalitate ╚Öi farmec interiorului, contribuind la crearea unei atmosfere primitoare ╚Öi confortabile. Se vor utiliza tablouri, perne decorative, plante de interior ╚Öi alte elemente pentru a aduce via╚Ť─â ╚Öi caracter spa╚Ťiului.

­čö╣Iluminatul este un aspect adesea subestimat, dar extrem de important ├«n designul interior. Un iluminat bine planificat poate transforma complet atmosfera unui spa╚Ťiu, cre├ónd zone de lumin─â ╚Öi umbr─â care s─â eviden╚Ťieze caracteristicile arhitecturale ╚Öi decorul. Se vor folosi diverse surse de lumin─â, cum ar fi plafoniere, lampadare ╚Öi spoturi, pentru a crea un ambient pl─âcut ╚Öi relaxant.

­čö╣├Än final, predarea la cheie a apartamentului ├«nchiriat va implica o verificare meticuloas─â a tuturor detaliilor ╚Öi finisajelor. Fiecare pies─â de mobilier va fi aranjat─â ├«n mod corespunz─âtor, iar toate decora╚Ťiunile vor fi plasate pentru a eviden╚Ťia frumuse╚Ťea ╚Öi func╚Ťionalitatea spa╚Ťiului. Chiria╚Öii poten╚Ťiali vor putea aprecia eforturile depuse ├«n crearea unui mediu pl─âcut ╚Öi confortabil, iar proprietarul va fi preg─âtit s─â ofere o experien╚Ť─â de ├«nchiriere de calitate superioar─â.