Penthouse B. V.

Design interior, implementare si mobilare penthouse
Project

Penthouse B. V.

Details

🗓️ 2021

📐 300mp

📍 Bucuresti

🏷️ Concept, design interior si mobilier custom by Novo Concept

If you're curious...

Descriere Generală

Proiectul de design interior pentru un penthouse cu o suprafață utilă de 300 mp a fost preluat de la stadiul de „roșu” și dus până la finalizare. Destinat unei familii de trei membri, proiectul a implicat toate etapele, de la concept și design interior, la planuri electrice și sanitare, finisaje și mobilare completă. Durata totală a proiectului a fost de aproximativ un an și jumătate.

Conceptul de Design

Conceptul a fost centrat pe crearea unui spațiu modern și funcțional, care să răspundă nevoilor unei familii, oferind totodată eleganță și confort. Designul a fost gândit pentru a maximiza lumina naturală și pentru a integra elemente naturale prin utilizarea materialelor de calitate, cum ar fi furnirul de lemn și lastrele de ceramica.

Detalii de Amenajare

 1. Etajul Superior – Zona de Zi

  • Living: Un spațiu deschis și luminos, cu ferestre mari care oferă priveliști spectaculoase. Mobilierul modern și confortabil este completat de accente decorative și un sistem de iluminat ambient.
  • Bucătărie și Dining: Bucătăria este echipată cu aparatură de ultimă generație, insulă centrală și spațiu de depozitare inteligent. Zona de dining, integrată în spațiul deschis, este ideală pentru mese în familie și socializare.
  • Terasa: Amenajată cu mobilier de exterior confortabil și plante decorative, terasa oferă un spațiu suplimentar pentru relaxare și divertisment.
 2. Etajul Inferior – Zona de Noapte

  • Dormitoare En Suite: Cele trei dormitoare sunt amenajate pentru a oferi intimitate și confort fiecărui membru al familiei. Fiecare dormitor dispune de baie proprie, dotată cu finisaje de lux și echipamente moderne.
  • Camere Dressing: Două camere de dressing generoase, amenajate cu rafturi și dulapuri personalizate pentru a asigura spațiu suficient de depozitare.
  • Bucătăria pentru Micul Dejun: O bucătărie compactă și funcțională, ideală pentru pregătirea micului dejun, echipată cu electrocasnice și spații de depozitare esențiale.

Implementarea și Finalizarea

Procesul de implementare a inclus colaborarea cu echipe de arhitecți, ingineri și designeri de interior pentru a asigura coerența și calitatea proiectului. Planurile electrice și sanitare au fost elaborate pentru a integra eficient toate funcționalitățile necesare. Finisajele au fost selectate cu atenție pentru a crea un ambient cald și primitor.

Impactul Proiectului

Rezultatul final este un penthouse sofisticat, care combină funcționalitatea cu estetica modernă. Fiecare detaliu, de la materialele alese până la decorurile finale, a fost gândit pentru a oferi o experiență de locuire de lux, adaptată nevoilor și preferințelor familiei. Proiectul reflectă un echilibru perfect între confort, stil și utilitate, transformând penthouse-ul într-un adevărat cămin.