Casa A.F.

Design interior, implementare si mobilare pentru casa P+1
Project

Casa A.F.

Details

🗓️ 2021

📐 230 mp

📍 Bragadiru, IF.

🏷️ Concept, design interior si mobilier custom by Novo Concept

If you're curious...

Proiectul de design interior pentru o casa este un demers complex, care implică crearea unui spațiu armonios și funcțional pentru fiecare încăpere, inclusiv pentru camera de joacă, living, bucătărie, trei dormitoare, patru băi și birou. Absolut tot mobilierul din casa a fost realizat pe comanda conform proiectului nostru de design.

🔹Camera de joacă este unul dintre punctele centrale ale casei, un loc plin de viață și aventură pentru cele două fetițe și întreaga familie. Conceptul de design pentru această încăpere trebuie să integreze elemente ludice și funcționale, culori vibrante și o varietate de zone de activitate. Planificarea spațiului trebuie să țină cont de siguranță și accesibilitate, iar iluminatul trebuie să fie adaptat nevoilor diferite ale activităților desfășurate în cameră.

🔹Livingul și bucătăria sunt locurile de întâlnire și relaxare pentru familie și oaspeți, iar designul lor ar trebui să reflecte confortul, funcționalitatea și stilul personal al proprietarilor. Amenajarea acestor spații va fi influențată de preferințele familiei în materie de mobilier, culori și accesorii.

🔹Cele trei dormitoare sunt proiectate pentru confort și intimitate, iar fiecare are un stil distinct, adaptat nevoilor și preferințelor ocupanților lor. Băile sunt amenajate pentru confort și eficiență, cu finisaje moderne și soluții de depozitare inteligente.

🔹Biroul este un spațiu dedicat muncii și studiului și este proiectat pentru a stimula concentrarea și productivitatea. Iluminatul adecvat și mobilierul ergonomic vor fi aspecte importante în amenajarea acestui spațiu.

🔹Planurile electrice pentru întreaga casă  includ distribuția prizelor și a iluminatului în fiecare cameră, precum și instalarea dispozitivelor electrice esențiale pentru confortul și funcționalitatea zilnică. Supravegherea implementării acestor planuri este crucială pentru a asigura că toate aspectele sunt realizate conform standardelor de siguranță și necesităților familiei.

În final, fiecare încăpere din casa aceasta este proiectată și amenajată cu atenție la detalii pentru a crea un mediu confortabil, plăcut și funcțional pentru toți locuitorii săi.