Apartament Park View

Apartament pentru inchiriat. Design interior, decorare si mobilare cu predare la cheie.
Project

Apartament Park View

Details

🗓️ 2021

📐 70mp

📍 Bucuresti, parcul Brancoveanu

🏷️ Concept, design interior si mobilier custom by Novo Concept

If you're curious...

Proiectul de design interior pentru un spatiu deja finisat este o provocare creativă și practică ce implică transformarea unui spațiu gol într-o locuință complet mobilată și decorată, gata pentru a fi închiriată. Această inițiativă presupune nu doar estetică, ci și o planificare riguroasă pentru a maximiza atractivitatea și funcționalitatea spațiului.

🔹În prima fază a proiectului, se va efectua o analiză detaliată a spațiului și a cerințelor pieței de închiriere. Acest lucru va stabili baza pentru toate deciziile ulterioare, de la selecția mobilierului și a decorațiunilor până la alegerea culorilor și a texturilor.

🔹Planificarea spațiului este crucială pentru a optimiza funcționalitatea și fluxul din interior. Se va crea un layout care să ofere un echilibru între zonele de odihnă, de lucru și de divertisment, astfel încât potențialii chiriași să se simtă confortabil și să se bucure de toate facilitățile oferite de apartament.

🔹Mobilierul este selectat cu atenție pentru a îndeplini cerințele de confort și stil. Se vor alege piese versatile și durabile, care să ofere atât spațiu de depozitare, cât și un aspect estetic plăcut. De aceea am optat ca 90% sa fabricam mobilierul custom astfel incat conceptul sa fie unul unitar. 

🔹Decorarea este o etapă esențială în transformarea spațiului într-o locuință atrăgătoare pentru potențialii chiriași. Accentele și decorațiunile pot adăuga personalitate și farmec interiorului, contribuind la crearea unei atmosfere primitoare și confortabile. Se vor utiliza tablouri, perne decorative, plante de interior și alte elemente pentru a aduce viață și caracter spațiului.

🔹Iluminatul este un aspect adesea subestimat, dar extrem de important în designul interior. Un iluminat bine planificat poate transforma complet atmosfera unui spațiu, creând zone de lumină și umbră care să evidențieze caracteristicile arhitecturale și decorul. Se vor folosi diverse surse de lumină, cum ar fi plafoniere, lampadare și spoturi, pentru a crea un ambient plăcut și relaxant.

🔹În final, predarea la cheie a apartamentului închiriat va implica o verificare meticuloasă a tuturor detaliilor și finisajelor. Fiecare piesă de mobilier va fi aranjată în mod corespunzător, iar toate decorațiunile vor fi plasate pentru a evidenția frumusețea și funcționalitatea spațiului. Chiriașii potențiali vor putea aprecia eforturile depuse în crearea unui mediu plăcut și confortabil, iar proprietarul va fi pregătit să ofere o experiență de închiriere de calitate superioară.