INFO servicii design interior

SCHITA VS. RANDARE 3D

Sketch.jpg
SCHITA – NU SUNT PREZENTE SURSELE DE LUMINA
Render.jpg
RANDARE 3D

PROIECT COMPLET DESIGN

PLANIFICAREA ETAPA DE PROIECTARE IMPLEMENTARE
LA PRIMELE DISCUTII VOM IDENTIFICA STILUL DE AMBIENTARE DORIT. INFORMATII SI PLANURI TEHNICE IN VEDEREA IMPLEMENTARII EXACTE A CONCEPTULUI DE DESIGN AGREAT. PE TOT PARCURSUL DERULARII LUCRARILOR DE AMENAJARE VOM COMUNICA ATAT CU DUMNEAVOASTRA CAT SI CU MESERIASII.
Dupa stabilirea detaliilor referitoare la functionalitate si cromatica vom realiza conceptul de design care cuprinde randari 3d – imagini fotorealiste din fiecare spatiu cuprins in proiect. 1. Proiectul electric, care va cuprinde planuri de amplasare al prizelor, corpurilor de iluminat, intrerupatoare.

2. Proiect gipscarton, care cuprinde planuri de amplasare a constructiilor de gipscarton pentru tavane, scafe sau pereti decorativi si de compartimentare.

3. Devizul mobilierului propus dupa discutia despre materialele folosite in propunerea de design. Veti primi o oferta de pret personalizata cu fiecare detaliu din proiectul dvs. respectat.

4. Deviz estimativ de costuri, necesar si lista de cantitati si identificarea furnizorilor pentru:
– Placi ceramice
– Obiecte sanitare
– Corpuri iluminat
– Piesele de mobilier propuse
– Materialele textile – draperii,perdele,covoare.
– Coduri zugraveli.

Este de importanta majora sa ne comunicati orice problema sau modificare ce survine pe parcursul lucrarilor de amenajare, pentru a gasi impreuna solutiile cele mai eficiente.
Sustinem comunicarea pentru a implementa cat mai corect proiectul dumneavoastra si de al transforma din idee in caminul dorit.
In concluzie, la finalul acestui tip de proiect, veti primi o serie de randari 3D cu lumini pe baza carora veti da acceptul pe proiectul fnal,  ulterior se intocmeste toata documentatia necesara pentru a stii costurile totate ale implementarii proiectului.

PROIECT SCHITE DESIGN

PLANIFICAREA ETAPA DE PROIECTARE IMPLEMENTARE
LA PRIMELE DISCUTII VOM IDENTIFICA STILUL DE AMBIENTARE DORIT. INFORMATII SI PLANURI TEHNICE IN VEDEREA IMPLEMENTARII EXACTE A CONCEPTULUI DE DESIGN AGREAT. ACEST TIP DE PROIECT ESTE PREFERAT IN MOMENTUL IN CARE SPATIUL ARE DEJA FNISAJELE TERMINATE SI INSTALATIA ELECTRICA
Dupa stabilirea detaliilor referitoare la functionalitate si cromatica vom realiza conceptul de design care cuprinde niste schite 3D cu fiecare spatiu cuprins in proiect. 1. Devizul mobilierului propus dupa discutia despre materialele folosite in propunerea de design. Veti primi o oferta de pret personalizata cu fiecare detaliu din proiectul dvs. respectat.

2. Deviz estimativ de costuri, necesar si lista de cantitati si identificarea furnizorilor pentru:
– Placi ceramice
– Obiecte sanitare
– Corpuri iluminat
– Piesele de mobilier propuse
– Materialele textile – draperii,perdele,covoare.
– Coduri zugraveli.

Ne vom ocupa de comandarea tuturor accessoriilor/ finisajelor propuse in proiect, precum si de implementarea proiectului pana la terminarea montajului mobilierului.
In concluzie, la finalul acestui tip de proiect, veti primi o serie de schite 3D pe baza carora veti da acceptul pe proiectul fnal, ulterior se intocmeste ulterior toata documentatia necesara pentru a stii costurile totate ale implementarii proiectului. Acest tip de proiect NU include planuri electrice, planuri de modificari structurale pereti si randarile 3D.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s