INFO Comenzi Mobilier

 

PASUL 1. CERERE SI OFERTA

3373ab3c90d448158cca55f8c9866aea.jpg

Dumneavoastra ne trimiteti schitele, imaginile de la care v-ati inspirat pentru spatiul dumneavoastra, insotite de cateva dimensiuni orientative. Noi revenim cu intrebari pentru a ne asigura ca oferta de pret este cat se poate de aproape de realitate. Aceasta oferta nu este atat de simplu de realizat si necesita informatii destul de clare si detaliate: materiale, finisaje, feronerie, accesorii etc.Ne puteti trimite planurile, ideile dvs. la adresa de e-mail:

novo_concept@yahoo.com


PASUL 2. SA NE CUNOASTEM MAI BINE bosch-plr-30-c-telemetru-digital-cu-laser_12736.jpg

In urma acceptarii ofertei ne dorim sa ne cunoastem mai bine. Asadar, un consultant va lua legatura cu dumneavoastra pentru a stabili o intalnire la spatiul dorit. Va veni insotit de schite, mostrare, finisaje etc. Se vor efectua masuratori detaliate la fata locului pentru a nu scapa din vedere nici cel mai mic detaliu care in final va face diferenta. De un singur lucru (IMPORTANT) va rugam sa tineti cont: masuratorile se executa daca imobilul are toate finisajele facute si racordarile trase.

 


PASUL 3. INCHEIEREA CONTRACTULUI SI ACHITAREA AVANSULUIsigning-contract-1940x900_30627-830x385.jpg

La semnarea contractului se va achita 60% din valoarea proiectului, 40% la data montajului stabilita de comun acord dupa ce totul este finalizat si clientul pe deplin multumit!


PASUL 4. DEMARAM LUCRARILE shutterstock_569120536.jpg

Executia lucrarii. Dupa incheierea contractului, fara niciun cost suplimentar, clientului ii sunt furnizate desenele 3D cuprinzand toata comanda cu dimensiunile finale si detalii de executie. Nu lasam loc de intrebari, ne ocupam de fiecare detaliu!

In functie de complexitatea lucrarilor termenul de executie variaza intre 3-5 saptamani.


PASUL 5. MONTAJUL MOBILIERULUI installation.jpg

Este ziua in care vom livra si monta mobilierul pe comanda. Vom trimite o echipa specializata care va lucra cu multa grija pentru detalii, astfel incat totul sa iasa asa cum sa doriti. Cazurile in care reusim sa montam intr-o singura zi sunt exceptii, de aceea va informam inca de acum ca echipa noastra va va vizita pe parcursul mai multor zile lucratoare, de obicei consecutive. Totul depinde de anvergura proiectului, de numarul de componente, de caracteristicile speciale de montaj. Vorbim despre mobilier la comanda, iar unele piese pot fi mai neobisnuite, create pentru a satisfice cele mai sofisticate idei.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s