Fronturi MDF vopsit

Am dorit să obținem cea mai înaltă calitate a mobilierului produs în propria fabrică iar o dată cu trecerea timpului am reușit prin procesarea materiei prime în regim propriu, investind în utilaje de ultimă generație și performanță. Procesele de prelucrare precum debitare, căntuire, găurire, frezare, vopsire sunt cele mai importante pentru a obține un produs final de calitate .

NOVO Concept vă pune la dispoziție catalogul si formularul de comandă pentru gama de fronturi și piese din MDF vopsit frezat precum și serviciile de debitare si căntuire.

Fronturi MDF vopsit

NOVO CONCEPT produce fronturi de mobilier vopsit cu standarde calitative înalte in sute de culori și finisaje care vin în întampinarea exigentelor pieței.

Produsele noastre sunt utilizabile în crearea mobilierului pentru bucătării, livinguri, dormitoare, birouri, camere de hotel sau spații de depozitare.

Cu un click mai jos puteti vizualiza catalogul nostru si descărca formularul pentru comandă.

Debitare/ aplicare cant ABS

NOVO CONCEPT se diferențiază prin calitatea materialelor, dar mai ales prin calitatea serviciilor pentru industria lemnului. Utilajele si tehnologiile de ultimă generație ne permit să vă punem la dispoziție cele mai noi tehnologii pentru debitarea materiei prime si aplicarea cantului.