7.Stilul britanic – Cool Britannia

Adaugarea unei tuse de influenta britanica in casa ta poate fi un mod minunat de a iesi din anonimat.

“Cool Britannia” este o fraza care a devenit populara in regatul unit al anilor 1990. Era folosita pentru a descrie o stare de spirit la momentul respectiv care vedea renasterea mandriei britanice, cuprinzand miscarea Britpop, tendintele fashion precum si arta si politica.

Cel mai simplu mod de a implementa stilul „cool Britannia” in conceptul tau de design interior este probabil incorporarea steagului, ‘the Union Jack’. Imaginati-va un intreg perete cu o pictura murala inspirata de acesta sau un tablou impunator.

uk_poster.jpg

 

Elemente cheie

 

Culori: Rosu alb si albastru. Desigur nu este nevoie sa acoperim toate suprafetele cu aceste culori, trebuie sa gasim moduri inteligente de a le implementa fara sa ne copleseasca.

Pereti:  nu avem nicio restrictie, cat timp se complementeaza cu nuantele de baza mentionate mai sus. Daca alegem rosu sau albastru pentru un perete, ambientul trebuie sa contrabalanseze cu nuante mai neutre. In celalalt capat daca alegem peretii  albi, ne putem juca in accesorii cu nuantele de accent.

Materiale textile: Foarte des utilizarea textilelor in culorile steagului fie ca le regasim in draperii, canapea sau pernele de accent.

 

 

Surse foto:pixers.us

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s