1.Stilul american Patriot

Dupa cum spune si numele stilul american patriot se concentreaza pe introducerea elementelor specifice americane cum ar fi steagul american si culorile acestuia(rosu, albastru, alb). Acesta se poate combina foarte usor cu aproape orice stil de design.

Elemente cheie

Culori: conceptul de design depinde in mod direct de impactul culorilor asupra spatiului. Culori principale rosu, alb, albastru. De recomandat sa nu se foloseasca culorile primare din steag, ci tonuri ale acestora. De asemenea cel mai des sunt folosite ca accente si nu ca si culori principale de ex. colorarea peretilor in rosu/albastru.

Decor: stelele si dungile din steagul american merg de minune. Pot fi folosite pentru a decora un perete sau ca si materiale de tapiterie. Stilul acesta poate arata grozav si intr-o bucatarie retro. Camera copiilor era cea mai simplu de decorat in acest stil. O lenjerie de pat/o patura aruncata pe pat va schimba toata atmosfera.

54c162aacfeea_-_red-white-blue-bedroom-0506-kbx8iu-s254c162abec85f_-_hbx-american-flag-pillows-mcdowell-0410-uez7ic-de54c162af4015e_-_hbx-red-white-blue-library-mcdonald-0913-s254c162aca1584_-_hbx-civil-war-era-flag-howard-0912-7jssjo-de

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s