1.Stilul american southwestern

Stilul american cu influente sud-vestice este inspirat din nuantele bogate, pamantii din Arizona si Mexic cu influente spaniole. Arhitectura caselor in regiunea sud-vestica au camere spatioase, tavane inalte cu grinzi expuse si intrari spectaculoase.

Elemente cheie

Culori: o paleta naturala de culori si materiale textile. Nuante adanci de albastru, rosu, verde, teracota si oranj ars se combina destul de bine impreuna cu nuantele naturale inspirate din desert .

Mobilier: materiale inspirate de natura. Mobilier simplu din lemn cu tonuri medii de nuc sau cires alaturate unor piese tapitate cu piele, piele intoarsa sau materiale textile tesute.

Pereti: Finisaje brute, rustice din materiale naturale. Pereti texturati cu finisaje stucco sau piatra naturala.

Pardoseala: in mod traditional erau finisate cu placi de teracota care este inca folosita si astazi. Pardoseli de lemn, placi ceramice si covoare texturate, tesute adauga culoare unei anumite zone.

southwestern-living-room-other-metrowestern-design-c-reese-architctural-designsouthwestern-kitchen-vernon-sons-constructionwestern-powder-room-design-directives2southwest-contemporary-southwestern-living-roomsouthwest-contemporary-design

Sursa foto: canadianloghomes.com

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s